O familie de prahoveni a fost salvată, duminică, de jandarmii buzoieni, după ce a rămas cu mașina împotmolită în noroi pe un drum forestier ce leagă satul Plaiul Nucului de comuna Chiliile. Cei doi, soț și soție împreună copilul de doar 5 luni s-au aventurat pe drumul forestier  la volanul unui BMW iar  în urma unei ploi torențiale drumul a devenit impracticabil iar cei trei au rămas cu mașina suspendată.

Petru salvarea familiei, la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Pătârlagele/ Postul de Jandarmi Montan Berca, care participa la misiunea de asigurare a ordinii și linistii publice la sărbatoarea comunei Lopătari. S-a ținut permanent legătura telefonică cu persoana apelantă, care a informat efectivele de jandarmi despre starea lor de sănătate, precum şi despre locul în care se află, datele transmise de către apelant fiind destul de neclare, aceştia nefiind din partea locului.

Aluviunile depuse pe drum au îngreunat deplasarea jandarmilor care au ajuns la locul în care familia era blocată după aproape 2 ore însă cele 3 persoane au fost găsite în stare buna de sănătate, fiind preluate și transportate la sediul Postului de Jandarmi Montan Berca, de unde au plecat spre domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.