jandarmi BEJ

Peste 170 de jandarmi buzoieni vor fi la datorie pe timpul Sărbătorilor Pascale. În perioada 11-13 aprilie, Jandarmeria Buzău va intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor, urmărindu-se, în principal, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale precum şi a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Efective de jandarmi vor fi prezente în zona bisericilor din municipiul, respectiv judeţul Buzău, printre care Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei şi Mănăstirea Ciolanu, unde se preconizează o afluenţă mare de persoane precum şi pe căile de acces către acestea pe timpul slujbelor religioase oficiate cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În zonele de agrement Haleş – Ciolanu şi Spătaru vor patrula echipaje de jandarmi pentru a creşte climatul de siguranţă al cetăţenilor care se deplasează în aceste zone şi vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistării, identificării şi dispunerii măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte,monitorizării şi descurajării grupurilor de tineri cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică.

De asemenea, efectivele de jandarmerie montană vor fi angrenate în misiuni de ordine publică în zona posturilor montane, vor acţiona în vederea salvării, acordării de sprijin şi evacuării eventualilor turişti aflaţi în dificultate.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău le recomandă cetăţenilor care participă la oficierea slujbelor religioase dedicate Sărbătorilor Pascale să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.