Porti Deschise-11

Jandarmii buzoieni sărbătoresc, miercuri, împlinirea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Evenimentul va fi marcat printr-o serie de manifestări ce vor debuta la ora 9.00 în sala D. Filipescu a Consiliului Județean Buzău și tot de la ora 9.00 la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău se va organiza Ziua Porților Deschise mai ales că în săptămâna ce tocmai a debutat este destinată „Școlii altfel”.
Cu această ocazie, jandarmii vor organiza standuri cu materiale specifice de intervenţie folosite de Jandarmeria Română pe timpul misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, vor prezenta autovehicule din dotarea inspectoratului dar şi materiale aflate în dotarea posturilor montane, specifice executării misiunilor de menţinere a ordinii publice în zonele montane şi pe traseele turistice din zona de competenţă.
Totodată, cu această ocazie se vor desfăşura o serie de exerciţii demonstrative efectuate de lucrătorii din cadrul grupei de acţiuni speciale precum şi exerciţii de dresaj canin.
Începând cu ora 12.00, buzoienii au posibilitatea de a vedea, în cadrul standului ce va fi instalat în parcarea unui centru comercial, ţinuta, tehnica şi armamentul din dotarea jandarmilor buzoieni- trusa criminalistică, armament de diferite calibre, veste şi căşti antiglonţ, precum şi exerciţii demonstrative executate de trupele speciale ale instituţiei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.