Poţi intra rapid pe site-ul Superbet şi să accesezi jocul preferat. Dar oare l-ai ales pe cel mai profitabil? Este o întrebare care apare din ce în ce mai des pe buzele jucătorilor şi pe bună dreptate. Când joci pe bani adevăraţi o astfel de informaţie este nepreţuită pentru că te ajută să obţii cu adevărat câştigurile pe care ţi le doreşti atât de mult. Te vom ajuta să cunoşti care sunt cele mai profitabile jocuri şi cum să le abordezi astfel încât să fi răsplătit din plin prin câştigurile obţinute.

Mega Joker

Cele 40 de linii de plată fixe care generează un RTP de peste 95% face din acest slot unul pe care trebuie să îl încerci. Pe o arhitectură de joc constituită din 5 role dispuse pe 3 rânduri aterizează o întreagă livadă de fructe. Fără îndoială că slotul poate fi considerat unul clasic, pentru că aduce pe ecran simbolurile norocoase ale şeptarilor alături de fructe precum pară, căpşună, pepene verde, strugure, dar şi cireaşă, prună, portocală sau lămâie.

Aşa cum uşor se poate realiza, şeptarii sunt cele mai valoroase pictograme din joc, însă şi fructele aduc bani buni, mai ales dacă le dispui pe ecran într-o combinaţie de 5 de acelaşi fel. Scatterul este doar generator de premii fixe, însă wildul care te aşteaptă aici face cu adevărat toţi banii. Simpaticul joker înlocuieşte toate celelalte simboluri din joc şi apare pe toate rolele jocului. Pentru că volatilitatea jocului este una mică, ai toate şansele din lume să prinzi un ecran de wilduri, care te va răsplăti cu un premiu uriaş.

Jackpot 6000

NetEnt surprinde cu acest joc care face trimitere directă la începuturile industriei de iGaming. 3 role şi 3 rânduri sunt responsabile pentru aducerea pe ecran a simbolului de clopoţel de aur, steaua în 5 colţuri, lămâi, cireşe şi prune. Pentru că arhitectura este una simplă, jocul poate fi considerat distractiv, mai ales prin prisma melodiei alerte care însoţeşte fiecare învârtire de role.

Se poate obţine destul de des un ecran cu aceleaşi simboluri, iar dacă te simţi norocos poţi dubla de fiecare dată câştigul obţinut. Ai în acest fel la dispoziţie 2 opţiuni, alegi fie monedă de aur care reprezintă un chip, sau pe cea care reprezintă frunza de arţar. Selectezi una dintre ele, apeşi spin şi dacă rotirea se opreşte pe una dintre ele, ţi-ai dublat premiul. Pentru că jocul se numeşte Jackpot 6000, exact atâtea credite vei obţine dacă pe ecran vei reuşi să aduci 3 simboluri de jokeri. RTP-ul de 98,86% îl face deosebit de atractiv pentru jucătorii care vor să obţină câştiguri mari.

Baccarat

Jocul de masă cu acest nume este poate puţin cunoscut de către jucători dar merită să fie accesat cât mai des prin prisma uşurinţei cu care se poate juca cât şi a premiilor consistente pe care le poate genera. Cunoscut mai ales sub denumirea de Punto Banco, jocul de baccarat nu presupune să pariezi împotriva altor jucători, ci doar împotriva dealerului. Ca la blackjack, cărţile au valori care se folosesc în dobândirea punctajului care să te scoată învingător de fiecare dată, astfel:

  • Cărţile de la 2 la 9 sunt creditate cu valoarea înscrisă pe ele
  • Cărţile de 10, J, Q şi K valorează 0 puncte
  • Cartea de A este creditata cu 1 punct

În jocul de baccarat trebuie să obţii un punctaj de 9, sau unul în vecinătatea acestuia, pentru a avea şanse să câştigi potul. Să realizezi baccarat este ceea ce nu ţi-ai dori, pentru că este considerată cea mai proastă mână, va valora 0 puncte şi cu siguranţă îţi va aduce pierderea pariului depus.

Multi-hand Blackjack

Aşa cum rezultă din denumire, Multi-hand Blackjack este o versiune a jocului clasic, care îţi dă posibilitatea să joci mai multe mâini deodată. În funcţie de versiunile acceptate de cazinourile online, poţi depune până la 5 pariuri simultan. O să primeşti de la dealer aceleaşi 2 cărţi ca şi în jocul de bază pentru fiecare pariu pe care alegi să îl depui. Vrei să pariezi 5 mâini distincte, vei primi pentru fiecare 2 cărţi distincte pe care le vei folosi pentru a bate dealerul.

Trebuie să reușești să ai acelaşi punctaj de 21 sau în apropierea acestuia pentru a-ţi asigura câştigul şi ai la dispoziţie aceleaşi pariuri ca şi în jocul de bază, numai că acum trebuie să le plasezi în 5 moduri distincte. Este un joc care se pretează la aplicarea de strategii, chiar mai mult, poţi aplica acum până la 5 strategii diferite dacă vrei să te convingi de utilitatea acestora. Este important să reţii faptul că jocul de Multi-hand Blackjack se adresează jucătorilor cu experienţă dar şi cu un buget consistent de joc, care sunt în căutarea unor câştiguri impresionante şi care îşi permit să facă pariuri pe sume mari de bani.

Blood Suckers

Slotul aduce pe ecran pictograme de vampiri dar şi remediile din vechime folosite cu succes împotriva acestora. Biblia, sticluţa cu apă sfinţită, săgeţile de argint şi chiar usturoiul apar pe rolele de joc, dar de această dată numai ca să îţi mărească contul de jucător. Simbolul wild este pictograma care înfăţişează scena clasică a muşcăturii unui vampir, care în joc va înlocui toate celelalte simboluri, mai puţin pe cel de bonus şi cel de scatter.

Dacă minim 3 simboluri de bonus apar pe rolele de joc la o singura rotire de slot, vei beneficia de 3 până la 5 jocuri bonus, în timp ce scatterul te va recompensa cu nu mai puţin de 10 rotiri gratuite. Pentru acest lucru este necesar să aduci pe ecran minim 3 simboluri cu pictograma miresei însângerate, oriunde pe ecran, caz în care vei fi recompensat cu un multiplicator x3 care se va aplica la toate câştigurile dobândite pe parcursul celor 10 speciale. Cu cele 25 de linii de plată fixe pe care jocul le pune la dispoziţie, Blood Suckers, în ciuda titlului, se poate dovedi cea mai bună alegere în materie de sloturi care plătesc.

Nu este întotdeauna uşor să identifici jocurile care plătesc şi care îţi oferă satisfacţia pe care fiecare jucător o caută, aceea de a înregistra câştiguri băneşti. Dacă până acum nu ai făcut-o, accesează jocurile recomandate mai sus, plasează pariurile potrivite şi te vei convinge cu adevărat că ai făcut o alegere bună!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.