Executată fără milă de Săgeata Năvodari chiar în faţa propriului public după o prestaţie considerată dubioasă, Gloria Buzău va avea din nou o misiune extrem de dificilă. De această dată, formaţia pregătită de Mihai Ciobanu va juca în deplasare împotriva Dunării Galaţi într-un derby al suferinţei, sperând să îşi mai spele din păcate. Antrenorul grupării buzoiene este de părere că meciul va fi unul ,,cu cuţitele pe masă” arătându-se însă surprins de situaţia din clasament a echipei adverse raportată la valoarea lotului.
,,Traversăm o perioadă foarte proastă iar ultimul joc ne-a tulburat şi mai mult aşa că trebuie să ne limpezim la cap şi trup şi să prezentăm 11 jucători apţi şi viguroşi în acelaşi timp. Acest tur nu ne-a iertat scoţând în evidenţă toate slăbiciunile atât ca şi club cât şi individual fie că ne numim antrenori jucători sau conducător. Orice punct ne va fi de folos în lupta pentru evitarea retrogradării care reprezintă un obiectiv cumplit.
Mergem la Galaţi să ne jucăm şansa mai ales că am luat apă la bord şi trebuie să redresăm cât mai repede corabia. O înfrângere în această partidă nu ar fi însă o tragedie ci doar un rezultat adăugat la acelea negative”, a declarat Mihai Ciobanu. Antrenorul Gloriei Buzău a mai menţionat faptul că jucătorii săi sunt încă afectaţi de eşecul din runda trecută când Săgeata a scos un profit maxim în urma greşelilor incredibile comise de adversară.
Meciul Dunărea Galaţi-Gloria Buzău, programat în cadrul etapei a XI-a, se va disputa duminică începând cu ora 12.00 şi va fi arbitrat la centru de Valentin Iugulescu din Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.