simulare Judecatorie
simulare imagine Judecatoria Buzau

Comisia de evaluare constituită la nivelul Judecătoriei a decis adjudecarea licitației pentru punerea la dispoziție a unui spațiu în care să funcționeze din toamnă Judecătoria Buzău societății EUROSTING AAW INDUSTRY.
Oferta depusă de proprietarii centrului comercial Galleria a obtinut punctaj mai mare decât cea a proprietarilor clădirii din vecinătatea Bazarului, fiind vorba de 92 de puncte față de 82,8 punctaj obținut de cealaltă variantă, atât ca urmare a prețului solicitat cât și a calității spațiului pus la dispoziție și a suprafeței care este de 2150 de metri pătrați față de 1800 cât era în caietul de sarcini.

Astfel, cel mai probabil de la 1 septembrie, Judecătoria Buzău va funcționa în partea de office a centrului commercial Galleria. Societatea câștigătoare trebuie să semneze contractul cu Judecătoria în termen de maxim 5 zile după care să treacă la compartimentarea spațiului și amenajarea sălilor care vor fi puse la dispoziția instituției. Intrarea în noua Judecătorie va fi una distinctă față de intrarea în centrul comercial iar mall-ul nu va pierde din spațiul alocat activității comerciale. De asemenea, tot proprietarul clădirii se va ocupa de realizarea mobilierului pentru birouri și pentru sălile de judecată și promite că Judecătoria Buzău va fi una din cele mai moderne din țară.Nu în ultimul rând, oferta de locuri de parcare cuprinde nu mai puțin de 400 de locuri la care se adaugă și cele 600 ale hypermarketului din vecinătate.