După ce în primăvară a fost în cărți pentru preluarea funcției de prefect al județului, fostul jurnalist, Ionuț Apostu, va fi numit în câteva zile pe postul de director cu delegație la Agenția de Protecția Mediului Buzău. Apostu va râmâne la conducerea APM Buzău până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Ordinul de numire a fost déjà semnat de ministrul Rovana Plumb iar în momentul în care documentul va ajunge la Buzău, Apostu va prelua conducerea instituției rămasă fără director după decesul fostului director, Radu Babici.
La fel ca și șeful TSD Buzău, Romeo Lungu care este pe cale să preia conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Apostu a susținut la București un examen de funcționar public pe care l-a promovat și a fost încadrat în ultimele săptămâni ca și consilier al ministrului de resort.
Ionuț Apostu a fost redactor-șef al ziarelor „Opinia” și „Strada” iar după retragerea din presă a condus societatea MM Expres Media, cea care deține postul de televiziune cu circuit închis InfobuzTV, specializat în publicitate indoor. Ca și Romeo Lungu, Ionuț Apostu este finul președintelui PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.