Liberalii buzoieni au stabilit, marți, în ședința Comitetului Director să susțină moțiunea România Liberală a premierului Florin Cîțu, candidat la șefia PNL. Anunțul a fost făcut pe Facebook de președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu care a transmis că liberalii din Buzău au votat majoritar pentru sprijinirea actualului premier în cea mai înaltă funcție din partid.

„ Buzăul susține #RomâniaLiberală!

Moțiunea România Liberală a fost votată de o majoritate covârșitoare: 63 pentru moțiunea lui Florin Cîțu și 8 pentru moțiunea lui Ludovic Orban. Acesta a fost rezultatul votului din cadrul Comitetului Director Județean al PNL Buzău.

Este evidentă dorința membrilor filialei de a face o schimbare la nivelul conducerii actuale a PNL. Totuși, sunt convins că această competiție va evidenția două echipe extrem de competitive care vor da ce au mai bun în materie de idei și strategie politică, în ciuda perioadei dificile în care ne aflăm.

Din partea PNL Buzău vor participa 67 de delegați, la Congresul Național din 25 septembrie, având în vedere locurile alocate.

Știu că la nivelul filialei județene mulți și-ar fi dorit să participe la congresul PNL, însă cu părere de rău numărul de participanți de la fiecare filială în parte este limitat”, a scris pe Facebook deputatul liberal Gabriel Avrămescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.