Parlamentarii PNL de Buzău dau asigurări că proiectul înființării la Buzău a Băncii de Gene va primi finanțare în acest an după aprobarea Legii Bugetului de Stat. În acest sens deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu au mers împreună cu cercetătorul Costel Vânătoru la discuții cu ministrul Adrian Oros cel care așteaptă probabil și acum răspunsul mediului academic cu privire la înființarea Băncii de Gene de la Buzău.

„Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene de la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte” a scris pe pagina de Facebook deputatul Gabriel Avrămescu.

La rândul său, senatorul Vlad Pufu anunță că Banca de gene de la Buzău este un proiect important și parlamentarii liberali nu vor trăda așteptările electoratului: „Banca de gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.