Organizația municipal a PNL Buzău se pregătește de alegeri. Liberalii au stabilit ca alegerile pentru funcțiile de conducere de la nivelul organizației municipală PNL să se desfășoare vineri, 29 iunie 2018 de la ora 17.00.

„Va fi ales Biroul Politic Local, președinte 2 vicepreședinți, 8 vicepreședinți pe domenii de activitate 15 membri și un trezorier urmând ca acest birou să aleagă la propunerea președintelui funcția de secretar general si doi secretar generali adjuncți. Sperăm ca odată cu alegerea BPL să avem o organizație puternică la Buzău care să genereze proiecte atât pentru partid cât și pentru comunitatea locală”, a declarat președintele interimar al organizației municipale a PNL Buzău Erland Cocei.

Deși decizia a fost luată joi seară iar candidaturile se pot depune pentru orice funcție până pe data de 24 iunie există și un nume anunțat pentru funcția de președinte, respectiv cel al consilierului Constantin Ionescu.

Ionescu a declarat că va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale și își propune chiar să câștige alegerile interne din partid pentru această funcție.

„Voi candida la funcția de președinte al organizației municipale. Atâta timp cât la alegerile locale am bătut zece partide nu am nici o problemă nici dacă se înscrie și altcineva pentru această funcție și  cred că a câștiga o funcție într-un partid politic nu o faci de azi pe mâine”, a declarat Constantin Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.