Parlamentarii liberali Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu au fost prezenți la ceremonia organizatăla Buzău pentru semnarea contractelor de finanțare și de execuție a Autostrăzii A7 ce va lega Ploieștiul de Buzău.

Într-o postare pe Facebook șeful liberalilor buzoieni spune că a participat la un moment istoric.

„i istorică la Buzău unde s-au semnat două proiecte importante pentru începerea lucrărilor la Autostrada #A7, cunoscută ca și Autostrada Moldovei.

Unul dintre contracte se referă la construcția unui lot de 28,35 km, între Mizil și Pietroasele, din tronsonul Ploiești – Buzău, un contract în valoare de peste 1,2 miliarde de lei, și un al doilea contract pentru finanțarea întregii Autostrăzi București – Buzău, în valoare de 3,8 miliarde de lei. Toți banii vin din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Am vrut să fiu de față în momentul în care se semnează acest contract și mă bucur că s-a întâmplat acasă, la #Buzău, pentru că m-am luptat și mă voi lupta în continuare ca acest proiect să devină realitate pentru buzoieni și nu numai. Am fost, la semnarea contractelor, alături de colegii mei liberali, printre care și secretarul general al #PNL, Lucian Bode, care era ministru al Transporturilor și datorită căruia s-a asigurat finanțarea autostrăzii prin #PNRR.

Împreună, facem ceea ce știm cel mai bine: Dezvoltăm România!”, a scris pe Facebook, Gabriel Avrămescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.