marius lungu

Încep să se resimtă undele cutremurului provocat de ultimele declarațiile ale lui Cristi Bîgiu în fața anchetatorilor. Aflat în arest preventiv pentru luare de mită în formă continuată și implicat în alte dosare privind retrocedări ilegale, Bîgiu ”ar fi dat pe goarnă” și alți liberali care ar fi fost beneficari ai banilor obținuți ilegal. Zilele trecute, pe acest fond apăreau numele lui George Scutaru și al lui Cătălin Predoiu, ca fiind cei care s-ar fi bucurat de pe urma sumelor obținute pe căi necinstite.
Vineri, a apărut o nouă informație menită a întări zvonurile potrivit cărora Bîgiu ar fi făcut unele dezvăluiri anchetatorilor: liberalul Marius Lungu, fost trezorier al PNL, ar fi ajuns la DNA unde ar da cu subsemnatul cu privire la banii cheltuiți în campania din 2008, despre care se presupune că ar proveni din mita primită de Bîgiu de la primarul din Jilava, Adrian Mladin. Este vorba despre suma de 250 de mii de euro, care ar fi fost cheltuită în folosul candidaților PNL din anul 2008.
La acea vreme, Marius Lungu era trezorier al PNL și mandatar financiar în ambele campanii electorale, atât cea pentru alegerile locale cât și pentru cele parlamentare. Ca mandatar financiar, Lungu ar fi trebuit să completeze o serie de documente la finalul campaniei electorale din care să reiasă proveniența banilor folosiți.
Până în acest moment nu se cunoaște calitatea lui Marius Lungu, dacă a fost chemat la audieri ca martor sau ca presupus inculpat.
De asemenea, el nu a putut fi contactat, având telefonul mobil închis timp de mai multe ore.
Marius Lungu a fost director al CEC Buzău, apoi director al Centrului de zi și de noapte pentru persoanele fără adăpost iar actualmente este director executiv adjunct în Consiliul Județean, la Direcția Economică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.