Liberalii buzoieni se întrunesc, vineri dimineață, să ia la cunoștința decizia Organizației Centrale a PNL de a impune un candidat de import pe primul loc al listei pentru Senat. Persoana în cauză este nimeni altul decât fostul ministru al Apărării și prim-vicepreședinte al PNL, Teodor Atanasiu.
Decizia impusă de la București nu este întocmai cu dorințele liberalilor din Buzău dar chiar și așa reprezentanții PNL Buzău nu au nici un cuvânt de spus în cadrul forurilor de partid din pricina datoriilor de aproape 500 de milioane de lei către Centru, datorii care nu au mai fost plătite de pe vremea când partidul era condus la Buzău de Cristinel Romanescu. Un alt nume care se anunță a intra pe un loc eligibil este cel al președintelui în funcție, Ovidiu Anghel însă funcții în Parlamentul României vrea și Dorin Bădulescu .
Pe de altă parte, alegerile locale au demonstrat destul de clar care este capacitatea organizației buzoiene a PNL și cât de inspirată a fost alegerea candidaților pentru funcțiile de primar.
În aceste condiții ședința liberalilor buzoieni se anunț a fi doar o informare a deciziilor luate la Centru. Rămâne de văzut care vor fi primele nume pe listele de candidați la alegerile locale dat fiind că cel mai probabil, pe votul politic de la nivel național PNL se poate alege în toamnă cu un senator și doi deputați.
Conducerea PNL Buzău a convocat pentru vineri după amiază o conferință de presă.

9 COMENTARII

 1. O mana de derbedei ce formeaza conducerea de la centru , face ce vrea si impune toate lichelele , iar idiotii din partid , se fac pres; prin noua strategie de rotire a celor pe care lumea i-ar lua la ciomege , se vrea pacalirea alegatorilor , cel mai bun exemplu este Cezar Preda , jigodia nu mai are curajul sa candideze la Buzau si nici demnitatea sa se retraga si s-a pus sef la Dambovita , iar tampitii de la Buzau , il vor inghiti pe Atanasiu , fiindca nu exista macar un membru care sa aiba curajul sa ia atitudine !

  • Oferta de împrumut între special grave și rapid 72heure

   Trebuie să se obțină împrumut mea cu Domnul Connie e-mail : BeaucheminOriel@outlook.fr
   Incredibil , dar ADEVĂRAT Dumnezeu este întotdeauna o Mare .După mai multe versiuni de cererea mea de banca, am beneficiat de un împrumut pe-o-curva la această persoană sinceră Dl Connie de naționalitate franceză și care locuiește în Franța .Pentru a afla mai multe, vă rugăm să pur și simplu să ia legătura cu el prin e-mail la: BeaucheminOriel@outlook.fr

   Acesta oferă împrumut de 1000€ la 100.000.000 de€ pentru oricine capabil să ramburseze cu interes are o rată scăzută de 2% nu mă îndoiesc de acest mesaj. Este o realitate perfectă. Transmite-i mesajul tău rude care sunt în nevoie.
   DUMNEZEU să vă binecuvânteze.

 2. Buna ziua, am acordă împrumuturi la persoane cu grave o perioadă de alegerea ta să găsiți un serviciu de împrumut autentic, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, am pus la dispozitie un împrumut de 3.000€ la 10.000.000€ la condiții, cu o rată de 3% pe an. foarte simplu. Îmi ofer serviciul pregătiți în toate domeniile. Am oferi credite pe termen scurt, mediu și colaborare pe termen lung cu avocatul meu, nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt asigurate de către o bancă pentru securitatea tranzacției, pentru toate solicitările dumneavoastră făcut propuneri în ceea ce privește prețurile și rate de plăți și voi fi ajutorul tău. Nu ezitați să să-mi contacter:claudibouchon94@gmail.com

 3. Buna ziua, am acordă împrumuturi la persoane cu grave o perioadă de alegerea ta să găsiți un serviciu de împrumut autentic, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, am pus la dispozitie un împrumut de 3.000€ la 10.000.000€ la condiții, cu o rată de 3% pe an. foarte simplu. Îmi ofer serviciul pregătiți în toate domeniile. Am oferi credite pe termen scurt, mediu și colaborare pe termen lung cu avocatul meu, nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt asigurate de către o bancă pentru securitatea tranzacției, pentru toate solicitările dumneavoastră făcut propuneri în ceea ce privește prețurile și rate de plăți și voi fi ajutorul tău. Nu ezitați să să-mi contacter:claudibouchon94@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.