Cezar Preda si Raul FlorescuDemocrat-liberalul Cezar Preda a declarat, marți, într-o conferință de presa că nu ar face alianțe la nivelul județului decât cu reprezentanții Partidului Național Liberal. Preda a recunoscut că a petrecut sărbătorile de iarnă în aceeași stațiune din Austria în care s-a aflat și  președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, însă cei doi nu s-ar fi întâlnit, așa cum a scris recent o publicație locală.
„Și Cristi Bîgiu a fost în același loc unde am fost și eu, dar nu am apucat să ne întâlnim pentru că el era acolo când eu abia plecam din țară. Am vorbit la telefon. Nu am apucat să ne vedem deși mi-ar fi plăcut să ne vedem, pentru că eu mă văd de fiecare dată cu el cu familia mai ales în perioada sărbătorilor ”, a declarat liderul PDL Buzău Cezar Preda.
Președintele PDL a mai mărturisit că în situația în care USL se va destrăma, formațiunea democrat liberală  nu ar face alianță la Buzău decât cu PNL.
„Să nu aveți vreun dubiu că aș face vreodată alianță cu altcineva decât cu PNL, dar nu cred că este cazul, pentru că ei se înțeleg foarte bine la Buzău. Singurul loc unde nu se înțeleg este la Prefectură unde ce semnează unul, nu contrasemnează celălalt, dar poate le trece. În concluzie, nu am avut nici o discuție cu Cristi Bîgiu, deși mi-ar fi făcut plăcere să o am, chiar dacă eu chestiile astea nu le pun la cale pe acolo”, a declarat deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.