Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, candidat la cel de-al treilea mandat de parlamentar este deranjat de ieșirile publice prea dese ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu și Traian Băsescu. Din cauza celor trei candidații care vizează un loc de parlamentar la alegerile ce vor avea loc peste doar câteva zile nu își pot prezenta proiectele cu care se prezintă în fața alegătorilor.
Liderul democrat-liberal a precizat că recent a fost invitat la o emisiune televizată unde avea de gând să-și prezinte proiectele pentru viitorul mandat însă pentru că Traian Băsescu a avut o declarație la Cotroceni, subiectul emisiunii a fost deviat și astfel nu și-a putut prezenta planurile pentru viitor. Preda a adăugat că în acest mod s-a desfășurat întreaga campanie electorală, din cauza ieșirilor lui Ponta, Antonescu și Băsescu, candidații neputând să-și prezinte proiectele.
”M-am dus la București să prezint două proiecte. A intrat domnul Traian Băsescu, a vorbit 50 de minute, și n-am mai prezentat nimic, am zis două fraze apoi că m-au întrebat ce cred despre ce a zis președintele. Și am venit cu hârtiile acasă. Cam asta a fost campania. In seara asta(nr. miercuri) sunt iar invitat, nu frate, nu mă duc că daca iese iar Băsescu la 5.00 sau Ponta sau Antonescu. Dacă ies la 5 de ce să ma duc la 7 la emisiuni să mai vorbesc de campanie, n-am cum, trebuie să spun despre ei. Asta a fost campania în România. Ajung candidații în emisiuni cu ce vor să facă, apoi vorbesște Ponta, sau la cinci minute iese Băsescu și de la 6 la 12 numai asta se discută. Candidații își iau dosarul și pleacă acasă cu el. Asta-i campania asta ne-au făcut și Ponta și Antonescu și Băsescu. Ne-am luat dosarele și am plecat acasa și apoi iese fiecare din ei și spun că nu avem nici un proiect. Ce proiect dacă noi trebuie să discutăm la TV ce au zis ei? Să nu se supere nimeni, dar așa a fost campania electorală”, a spus liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.