Liderul democrat liberal buzoian, Cezar Preda, aspiră la un nou mandat de vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal, după ce a mai deținut această funcție și în trecut. Preda și-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului, precizând că vrea să construiască alături de Vasile Blaga „o echipă puternică, capabilă să asigure unitatea şi să relanseze PDL”.
Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al PDL a expirat joi, la ora 18.00, singura candidatură înregistrată fiind cea a lui Vasile Blaga. De altfel, Preda a anunțat încă de zilele trecute că îl va susține fără doar și poate pe Blaga pentru câștigarea primei funcții în partid. Preda l-a susținut pe Vasile Blaga și la alegerile de anul trecut când fostul ministru a candidat pentru funcția de președinte al PDL însă a pierdut în fața lui Emil Boc. În echipa lui Blaga, Preda a candidat pentru funcția de secretar general al partidului, fără a avea însă sorți de izbândă, astfel că după 8 ani cât a deținut funcția de vicepreședinte al PDL, parlamentarul buzoian s-a trezit din postura de politician aflat în primul eșalon în cea de simplu membru de partid, doar cu funcție de conducere la nivelul organizației de la Buzău.
Candidaturile pentru celelalte funcţii din Biroul Permanent Național al PDL pot fi depuse până miercuri, 27 iunie, la ora 14.00. Convenţia Naţională Extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, după ce actuala conducere a partidului a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.

Cristina DINULESCU

4 COMENTARII

  1. Dupa tot ce am vazut aseara la Antena 3, cu privire la cazul Adrian Nastase, cu tot respectul pentru dl. Cezar Preda, pe care l-am apreciat si il apreciez in continuare,îmi pare rău însa că face parte din partidul în care se află acest Atotputernic domn Traian Basescu. Pacat, domnule Preda, stiu că ați fost din totdeauna în acest partid, dar unii i-au stricat imaginea. Rusine domnului presedinte, nu fuseseră pedepsiți toti talharii,hoții si criminalii din țară și ramăsese doar dl. Năstase.Rușine că au fost târâte în noroi numele celor mai buni și mai importanți medici din tara, dr.Brădișteanu și dr. Lascăr, ei sunt oamenii cu care țara se mândreste, nu președintele Basescu, RUȘINE! Îmi pare rau domnule Preda că în partidul din care faceți parte sunt astfel de oameni, dacă pot să îi numesc asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.