Președintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu, reacționează după ce PMP a anunțat la finele săptămânii trecute că a reușit să aducă în propria filială oameni mulți și importanți din rândul liberalilor. Romanescu răspunde la știrea lansată de pmp-iști, știre conform căreia organizația PNL de la Nehoiu l-ar fi pierdut pe liderul Radu Bularcă iar cu el ar fi plecat la PMP si 120 de membri liberali.

”Radu Bularcă nu mai servea intereselor PNL de ceva timp. E falsă informația conform căreia 120 de persoane au părăsit organizația PNL”, este ideea principală transmisă de liderul PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu.

Redăm mai jos, integral, comunicatul transmis de conducerea PNL Buzău.

”În ceea ce privește articolele apărute în mass-media în ultimele zile referitoare la organizatia PNL Nehoiu care ar fi „debarcat” in totalitate din PNL, migrand catre PMP, si pentru ca vocile PMP susțin lucruri exagerate si nerealiste, ma simt indreptatit sa fac urmatoarele precizari:

– Este falsa afirmatia conform careia 120 de persoane au parasit organizatia PNL. Intr-adevar, Președintele organizației, domnul Radu Bularcă, a decis sa nu mai faca parte din organizatie, desi nu a existat un demers oficial din partea acestuia in acest sens. Era de notorietate faptul ca domnia sa nu mai servea intereselor Partidului National Liberal de ceva timp.

– Mai mult, PNL Buzău a decis incheierea colaborarii cu domnul Radu Bularcă inca de acum câteva luni, fapt pentru care demarase in forurile statutare excluderea acestuia din partid.

-Vom numi în cel mai scurt timp un președinte interimar dornic să organizeze activitatea organizației PNL Nehoiu și cu care să identificăm împreună candidatul PNL cel mai potrivit la alegerile din anul 2020 pentru primărie.

– Afirmatia conform careia PMP este „singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume” este tendentioasa si pur jurnalistica. As adauga deja „plictisitoare”. PNL a dovedit prin activitatea parlamentară susținută, moțiuni, sesizări la Curtea Constituțională, amendamente și luări de poziții tranșante față de deciziile și efectele catastrofale ale măsurilor luate de către guvernarea PSD-ALDE, că este adevăratul partid de opoziție! Organizatia noastra se afla in plina reformare si schimbare a modului in care se face politica. Avem nevoie de oameni credibili, cu notorietate, cu putere si drag de munca si cel mai important, care sa reprezinte interesele comunitatii din care fac parte. PNL face opozitie, incomoda pe alocuri,  PNL deranjeaza si nu cedeaza! ”, transmite deputatul Cristi Romanescu, lider al PNL Buzău

 

4 COMENTARII

  1. Daca PNL Buzau face opozitie la Buzau, inseamna ca suntem in epoca de piatra. Sebastian Romanescu are o problema cu plecarea putinilor membri de partid (cateva sute la nivel de judet). Eu cred ca el nu intelege situatia la modul general. El se bucura ca pleaca membri din partid. Asa se intampla cand esti membru PSD-ist sub acoperire musiu Sebastian?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.