Scutaru

UPDATE: 13.15 Ministrul Administrației și Internelor, liberalul Radu Stroe a demisionat.
UPDATE> O decizie oficială la nivelul PNL în privinţa nominalizării pentru Ministerul de Interne urmează să fie luată pe 1 februarie, la Delegaţia Permanentă a PNL.Teodor Atanasiu, un alt nume vehiculat pentru a prelua Ministerul de Interne.

Președintele PNL Crin Antonescu vrea să își consulte colegii de partid în legătură cu demisia ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Antonescu a declarat recent că la ședința Delegației Permanente de la începutul lunii februarie își va consulta colegii de partid privind o eventuală demitere a lui Radu Stroe.
„Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică. Voi propune conducerii PNL „măsuri politice radicale””, a declarat Crin Antonescu.
De altfel, și președintele PNL Bistrița Năsăud, Stelian Dolha a declarat pentru Mediafax că cel mai potrivit ar fi ca ministrul Radu Stroe să își dea demisia de onoare.
„Un lucru este cert: comunicarea ministrului Radu Stroe în această perioadă a fost catastrofală. A spus-o şi preşedintele partidului, Crin Antonescu, achiesez şi eu la această idee. Acum urmează o Delegaţie Permanentă a PNL unde lucrurile vor fi tranşate şi unde sigur se va pune pe tapet această problemă. În momentul în care se va cere vot pentru demiterea ministrului Radu Stroe, o să votez «pentru». Până atunci, îmi doresc din partea domnului ministru o demisie de onoare. Eu asta aş face în locul lui”, a declarat, Stelian Dolha.
După plecarea liberalului Radu Stroe de la conducerea Ministerului de Interne șanse mari să preia portofoliul are deputatul buzoian George Scutaru. De altfel, George Scutaru a mai fost în cărți pentru preluarea ministerului în luna august când se lua în calcul ca Radu Stroe să preia Ministerul Transporturilor, în urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi. Atunci, alături de George Scutaru erau vehiculate pentru șefia Internelor și numele lui Tudor Chiuariu și cel al lui Cristian David.
Contactat telefonic pentru a comenta cum ar vota în Delegația Permanentă pentru o eventuală demitere a lui Radu Stroe, șeful PNL Buzău, deputatul George Scutaru, nu a dorit să facă nici un fel de comentariu pentru a nu da naștere unor speculații.
Organizația Județeană a PNL Buzău are 6 membri în Delegația Permanentă. Aceștia sunt președintele filialei, deputatul George Scutaru, președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, vicepreședintele CJ, Cristinel Romanescu, și parlamentarii Doina Tudor, Erland Cocei și Titi Holban.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.