Florin COLGIU-1

Buzoianul Florin Colgiu, liderul organizației detineret a PNL Buzău a fost ales sâmbătă vicepreședinte la nivel național al TNL. Colgiu a făcut parte din echipa cu care Florin Alexe a candidat pentru un nou mandate de președinte al TNL fiind unul dintre susținătorii moțiunii „TNL Dezvoltă România.”
Tineri Liberali
Moțiunea a fost aprobată cu 2.493 voturi pentru, 28 împotrivă și 70 de abțineri, din totalul de 2.591 voturi valide. Astfel, deputatul Florin Alexe a fost ales președintele TNL pentru un nou mandat de 2 ani. În baza aceleiași moțiuni au fost aleși 46 de membri ai BPN, dintre care 1 președinte executiv – Valentin Șoneriu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, 1 secretar general – deputatul Costel Alexe, 22 de vicepreședinți și 22 de membri.

”Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea lor. Această alegere mă onorează și mă obligă în același timp să continui munca de până acum. Suntem o echipă tânără, entuziastă și sunt sigur că vom reuși să facem ceea ce ne propunem”, a spus Florin Colgiu.
În cadrul Conferinței Naționale de Alegeri au fost alese birourile naționale de conducere ale Departamentelor TNL Rural – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.458 pentru, 58 împotrivă și 75 abțineri, Comisiile de specialitate – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.465 pentru, 51 împotrivă și 75 abțineri și Clubul oamenilor de afaceri tineri liberali – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.465 pentru, 48 împotrivă și 78 abțineri.
La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – președintele PNL și co-președinte USL, Victor Ponta – președinte PSD și co-președinte al USL și Daniel Constantin – președinte PC.
La Conferința Națională de Alegeri a TNL au mai participat, în calitate de invitați, din partea PNL: vicepreședinții Mihai Voicu, Eugen Nicolăescu, Varujan Vosganian, Radu Stroe, Tudor Chiuariu, secretarul general, Eduard Hellvig, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, miniștrii Cristian David și Daniel Barbu, deputatul Gigel Știrbu, europarlamentarii Ramona Mănescu, Renate Weber, Cristian Bușoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.