Buzoienii care vor să meargă în această vară pe litoralul românesc cu bani puțini au o variantă lansată zilele acestea de Asociația Litoral-Delta-Dunării.

Programul social intitulat „Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi” se va desfăşura între 3 mai şi 14 iunie, iar ofertele de cazare vor cuprinde toată gama de hoteluri. Preţurile pentru şase nopţi de cazare vor fi cuprinse între 179 de lei de persoană la un hotel de o stea, şi 549 de lei de persoană, cu mic dejun inclus, la un hotel de cinci stele.

Până în prezent, la nivelul întregii țării  sunt disponibile peste 1.200 de locuri, la 28 de unităţi de cazare din Constanţa, Mamaia, Eforie Nord şi Eforie Sud, Neptun, Olimp, Jupiter şi Mangalia, cele mai multe fiind de două şi trei stele.

„Aşa cum au fost obişnuiţi deja, turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii, care include intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul Adamclisi ori Cetatea Histria. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din ţară”, a precizat preşedintele Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.