Nicolae ILIE primar Cochirleanca

Sărbătoare mare în comuna Cochirleanca. Primarul Nicolae Ilie organizează, duminică, prima ediție a sărbătorii comunei Cochirleanca la care și-au anunțat prezența în număr mare atât locuitori din comună cât și din comunele învecinate.
„Pentru prima dată la Cochirleanca se organizează o sărbătoare de asemenea amploare. Lumea așteaptă cu nerăbdare ziua de duminică mai ales că nu au avut niciodată ocazia să vadă în comuna noastră atâția soliști consacrați”, a declarat primarul comunei Cochirleanca, Nicolae Ilie.
Pentru toți participanții pe terenul de sport din Cochirleanca vor fi amenajate terase cu mici și bere unde participanți să își poată potoli setea și foamea în timp ce ascultă soliștii ce vor urca pe scenă. Capul de afiș al spectacolului este binecunoscutul Jean de la Craiova dar pe scena ce va fi amenajată pe terenul de fotbal din Cochirleanca vor mai evolua și Maria Dragomiroiu, Stelian Sima și ansamblul „Plaiurile Mioriței” al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău. De asemenea la eveniment și-au anunțat participarea președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu și cei doi vicepreședinți Cristinel Romanescu și Petre Emanoil Neagu, senatorul Costel Popa și deputații Erland Cocei și Titi Holban.
Spectacolul va începe la ora 15.00 și se va încheia în jurul orei 21.30 cu un impresionant foc de artificii.
Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.