alunecare teren

Locuințele modulare repartizate sinistraților din satul Lacuri nu pot ajunge la beneficiari, la oamenii care au atâta nevoie de un acoperiș deasupra capului, după ce gospodăriile le-au fost distruse de o masivă alunecare de teren.
”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a luat toate măsurile necesare efectuării transportului, dar ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă, terasamentul căilor de acces către punctele mai sus menţionate s-a deteriorat, prezentând porţiuni mai greu accesibile. După remedierea acestora, se va proceda la transportul locuinţelor modulare, care în acest moment se găsesc pe raza comunei Vintilă-Vodă”, se arată într-un comunicat remis luni de ISU Buzău.
Pe de altă parte, autoritățile locale au reușit să identifice locațiile în care vor fi amenajate locuințele modulare, odată ce ere vor putea fi transportate în comuna Bisoca. Astfel,
cele patru locuinţe modulare ce vor avea în dotare câte patru paturi de campanie vor fi amplasate în punctul ,,Borcăiaş Neculai” din satul Lacurile – 1 modul, punctul ,,Neculai Gheorghe” din satul Lacurile – 2 module și în punctul ,,Saivanul lui Eugen Budui” – DJ 204 M – 1 modul;
Locaţiile au fost stabilite de comun acord cu firma de distribuţie a energiei electrice, astfel încât să existe posibilitatea racordării acestora la reţea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.