BuzauIMAGES vă pune la dispoziție imagini

 

 

Lucrările la noua Judecătorie Buzău sunt pe ultima sută de metri. Spațiul din Galleria Mall a fost modificat, recompartimentat și amenajat, astfel încât Judecătoria Buzău să aibă parte de o serie de dotări moderne dar și de un confort sporit față de locul unde își desfășoară acum activitatea. În aceste zile se fac ultimele finisaje și pe unele zone s-a trecut deja la igienizare, pentru ca de săptămâna aceasta să înceapă mutarea dosarelor și a tehnicii de calcul. Totul trebuie să fie pregătit până pe data de 2 decembrie, atunci când s-a stabilit primul termen de judecată în noua alocație.
Au fost amenajate deja și dotate cu mobilier birourile destinate judecătorilor și grefierilor, birouri situate la etajul spațiului pus la dispoziția instituției de câștigătorul licitației și acum se mai lucrează la utilarea sălilor de judecată care vor fi în număr de 4, dotate cu scaune, iluminare naturală, sistem de ventilație și climatizare, dar și tehnică de ultimă generație. Un spațiu generos urmează a fi pus și la dispoziția publicului care va avea parte de holuri supradimensionate, de un loc unde să poată aștepta în liniște intrarea în sală dar și de grupuri sanitare moderne, lucru care lipsește în vechea locație.
Lucrările de amenajare și recompartimentare au trebuit să țină cont și de transportul și accesul în sălile de judecată a persoanelor reținute sau aflate în arest. Pentru aducerea acestora a fost amenajată o parcare interioară în care poate intra mașina sau mașinile cu care sunt transportați iar accesul acestora din spațiul amenajat se face direct în sala de judecată pe un traseu numai al lor care nu se intersectează cu cel al publicului.

2 COMENTARII

  1. […] Lucrările la noua Judecătorie Buzău sunt pe ultima sută de metri. Spațiul din Galleria Mall a fost modificat, recompartimentat și amenajat astfel încât Judecătoria Buzău să aibă parte de o serie de dotări modern dar și de un confort sporit față de locul unde își desfășoară acum activitatea. În aceste zile se fac ultimele finisaje și pe unele zone s-a trecut deja la igienizare astfel încât astfel încât de săptămâna aceasta să înceapă mutarea dosarelor și a tehnicii de calcul pentru ca totul să fie pregătit până pe data de 2 decembrie atunci când s-a stabilit primul termen de Sursă știre […]

  2. […] Lucrările la noua Judecătorie Buzău sunt pe ultima sută de metri. Spațiul din Galleria Mall a fost modificat, recompartimentat și amenajat, astfel încât Judecătoria Buzău să aibă parte de o serie de dotări moderne dar și de un confort sporit față de locul unde își desfășoară acum activitatea. În aceste zile se fac ultimele finisaje și pe unele zone s-a trecut deja la igienizare, pentru ca de săptămâna aceasta să înceapă mutarea dosarelor și a tehnicii de calcul. Totul trebuie să fie pregătit până pe data de 2 decembrie, atunci când s-a stabilit primul termen de judecată în noua alocație. Au …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.