Luni au început înscrierile în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2017-2018.
În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2017 inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017 inclusiv pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.
Prima etapă de completare şi depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învăţământul primar a început pe 27 februarie şi se încheie în 16 martie. A doua etapă de înscriere va avea loc între 24 şi 30 martie, potrivit Ministerului Educaţiei.
Evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor va avea loc în perioada 22 februarie – 14 martie, sub coordonarea centrelor de resurse şi asistenţă educaţională.
Fiecare unitate de învăţământ în care sunt clase pregătitoare este obligată să organizeze Ziua porţilor deschise, până în 2 martie, pentru părinţii care vor să viziteze spaţiile şcolare şi să discute cu cadrele didactice.
Şcoala Gimnazială Nr. 11 organizează marți, 28 februarie 2017, de la ora 10, ZIUA PORŢILOR DESCHISE, eveniment la care sunt invitaţi să participe părinții și preșcolarii care doresc să se înscrie în clasa pregătitoare. Pentru anul Școlar 2017-2018, Scoala Gimnazială nr 11 va avea 6 clase pregătitoare de învățământ tradițional și o clasa step by step care vor asigura locurile pentru 210 copii din cartierele arondate unității de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.