S-au scurs deja trei etape din Liga Zimbrilor, iar sportivii antrenați de Eliodor Voica nu știu cum este gustul victoriei. Au trecut milimetric pe lângă ea în etapa de debut cu acea remiză de la Reșița și o egalare a gazdelor cu doar trei secunde înainte de final. Iar cele două înfrângeri care au urmat (acasă contra Focșaniului și la Bacău, unde au cedat la un singur gol) ar putea părea un pic cam dur pentru ce planuri au făcut oamenii din stafful clubului buzoian la startul sezonului. Eu, ca nespecialist în handbal, cred că abia sâmbătă se va declanșa acel restart de care este nevoie pentru a duce anul competițional la bun sfârșit.

O să-l las însă pe Răzvan Voicu, team-managerul  trupei buzoiene să-și expună ideile: “Meciul contra Vasluiului este unul greu, infinit de greu! Nu atât din cauza valorii ridicate a jucătorilor oaspeți, cât mai ales a subțirimii lotului nostru și a celor două absențe foarte importante cu care ne vom confrunta. E vorba de Stroe și Dieme, dar toți ceilalți 11 sportivi valizi pe care ne vom baza sâmbătă după-amiază sunt gata de sacrificiu și vor da totul pentru prima victorie a sezonului. Am ales să jucăm și în onoarea eroului buzoian Ciprian Polschi căzut în Afganistan pe 5 septembrie, iar această misiune ne dă un moral de fier și o ambiție imensă! Vom beneficia și de sprijinul publicului propriu, avem și nevoia asta disperată de a ieși din zona roșie a clasamentului, iar țelul nostru e unul singur: victorie și onoare!”

Mie mi s-a făcut pielea găinii când l-am auzit înregistrat pe telefon la întoarcerea din vacanța petrecută zilele trecute în Elveția și nu mai am nimic de adăugat în afara strigătului de bătălie al handbaliștilor nostril: “Lupii, băăăăă!!!”

Vali Mocanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.