Romeo Lungu
Direcția Județeană de Sport și Tineret Buzău dă startul, săptămâna viitoare unei întreceri între liceele buzoiene din întreg județul, competiție desfășurată sub egida „Mândru de Liceul Meu.”
Competiția conține cinci probe care vor face diferența între liceele înscrise în concurs și care pe parcursul a trei săptămâni vor trebui să susțină probe de
cultură generală, de interpretare muzicală, dans, probă sportivă și probă de prezentare a liceului.
„Fiecare liceu va avea echipa de majorete proprie, mascota, imn și emblemă iar premiile din partea D.J.S.T. vor fi substanțiale plecând de la un sejur pe litoralul mării negre pentru primii clasați și iar locurile 2 și 3 vor primi echipamente gen imprimante, televizoare, videoproiectoare sau ceea ce au nevoie în respectivele unități de învățământ. Vor fi probe de cultură generală, dans, muzică, prezentare a liceului iar la proba sportivă am decis să promovăm baschetul”, a declarat directorul DJST Buzău, Romeo Lungu.
Competiția va fi gen spectacol și se va desfășura în sala Sporturilor Romeo Iamandi pe parcursul a trei săptămâni începând din data de 17 martie .
La întrecerea între licee s-au înscris 14 unități de învățământ deși locuri ar mai fi fost iar unele școli de renume s-au arătat neinteresate de acest proiect.
„ Deși îmi pare rău că nu au răspuns invitației noastre vreau să va dau si lista cu liceele care au refuzat să intre în această competiție. Este vorba de Colegiul Național Mihai Eminescu,Liceul Alexandru Marghiloman, Seminarul Teologic, Colegiul Economic, Colegiul Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat, Liceul Tehnologic din Berca, Liceul Industrial din Râmnicu Sărat și Liceul din Pogoanele care au refuzat să intre în competiție deși șunt școli cu renume”, a declarat Romeo Lungu , directorul DJST Buzău.
La competiția „Mândru de liceul meu” ce se va desfășura în perioada 17 martie 7 aprilie vor participa Liceul Pedagogic, Liceul Radu Vlădescu, Liceul cu Program Sportiv, Liceul „D. Filipescu”, Liceul „C. Nenițescu”, Liceul Beceni, Liceul „H. Coandă”, Liceul „Ștefan cel Mare”, Liceul de Arte și Colegiul Național B.P. Hasdeu, Colegiul Tehnic Buzău și Colegiul Agricol.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.