Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, demisionează din Guvern, din funcția de vicepremier, asemenea prim ministrului Mihai Tudose. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ciolacu le mulțumește premierului Mihai Tudose, colegilor de partid și celor de Cabinet și explică traseul său politic în perioada care urmează.  Deși nu va mai face parte din Guvern, Ciolacu dă asigurări că dezvoltarea județului Buzău  va rămâne, indiferent de funcție, una dintre prioritățile sale.

„Mulțumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale și tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câștigat alegerile. Avem o creștere economică record, am crescut salarii și pensii, avem cea mai mică rată a șomajului și am demarat investiții majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor.

Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Și, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău.

Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.