Consilierul județean Mariana Carmen Tudor a contestat luni rezultatul pe care l-a obținut la proba scrisă pentru ocuparea postului de șef al Serviciului de Aprovizionare al Spitalului Județean Buzău, fiind singurul candidat care a depus contestație.
Ca urmare a cererii sale de recorectare a lucrării, a fost constituită o nouă comise de examinare care va recorecta teza până marți, 12 ianuarie, când urmează să prezinte noul rezultat. În situația în care Mariana Tudor va obține după recorectare minim 70 de puncte atunci pentru ea va fi programată pentru proba interviului cu o comise care va fi formată din angajați ai unității sanitare.

Mariana Tudor este candidatul care a obținut cel mai bun punctaj la concursul pentru ocuparea postului de șef Serviciu Aprovizionare din Spitalul Județean Buzău, organizat recent. Pe de altă parte, Tudor este membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău și consilier județean.
Înscrierea sa la concurs se încadrează în litera legii, însă, în mod cert contracandidații ei, cei care au aspirat la postul de șef Aprovizionare al Spitalului Județean, se întreabă dacă participarea sa la acest examen este morală și corectă. Practic, Mariana Tudor, din postura de membru în Consiliul de Administrație, are în mână puterea și poate lua decizii referitoare la soarta unității medicale. CU toate acestea, ea a ales să candideze tocmai pentru unpost din spital.
”Dacă doamna Mariana Tudor va lua concursul, va trebui să-și dea demisia în 15 zile din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău iar atunci când managerul va merge cu proiecte ale spitalului în Consiliul Județean, dumneaei va trebui să se abțină de la vot”, a declarat recent Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla după analizarea contestației consilierului județean.

2 COMENTARII

  1. […] Consilierul județean Mariana Carmen Tudor a contestat luni rezultatul pe care l-a obținut la proba scrisă pentru ocuparea postului de șef al Serviciului de Aprovizionare al Spitalului Județean Buzău, fiind singurul candidat care a depus contestație. Ca urmare a cererii sale de recorectare a lucrării, a fost constituită o nouă comise de examinare care va recorecta teza până marți, 12 ianuarie, când urmează să prezinte noul rezultat. În situația în care Mariana Tudor va obține după recorectare minim 70 de puncte atunci pentru ea va fi programată pentru proba interviului cu o comise care va fi formată din angajați ai unității Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.