Buzoianca Marina Baboi a câștigat, duminică, titlul de Campioană Balcanică la atletism după ce s-a impus în proba de 100 de metri plat a Campionatelor Balcanice de la Krusevac, Serbia, cu timpul de 11.93, rezultat care reprezintă și cel mai bun timp din cariera sportivei de doar 17 ani legitimată la LPS.
Astfel, Marina Baboi își adjudecă cel de-al doilea titlu balcanic din carieră alături de încă unul de vicecampioana balcanică și două medalii de bronz balcanice.
De altfel, 2016 a fost un an extrem de bun pentru atleta din Buzău care, pe langă titlul de campioană balcanică a cadetelor și 4 titluri de campioană națională – 2 la 100m plat , unul la 60m plat și unul la 200m plat , 2 titluri de vicecampioană națională – unul la 60m plat și unul la 200m plat, și o medalie de bronz la Internaționalele de seniori ale Romaniei.
Performanțele Marinei Baboi nu se vor opri aici cu siguranță dat fiind că seria competițiilor la cae buzoianca are de paricipat în acest an nu este încheiată. Peste doar 10 zile, în perioada 14-17 iulie Marina va participa la Campionatul european de cadeți de la Tbilisi, Georgia pentru care se pregătește deja la Poiana Brașov alături de lotul național de cadeți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.