Mascații de la IPJ Buzău din nou pe primul loc după ce și-au bătut colegii de la Buzău și Râmnicu Sărat la concursul de… gătit

0

Trei echipe de polițiști s-au întrecut, joi, în cadrul unui concurs culinar în care au preparat mâncare de post pentru bătrânii asezământului social din Ulmeni. Manifestarea ajunsă la cea de-a V-a ediție face parte din calendarul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române și a fost făcută cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău.

Cele trei echipe intrate în concurs au fost formate din polițiști de la Poliția Municipiului Buzău, Poliția Municipiului Râmnicu Sărat și Serviciul de Acțiuni Speciale iar meniul pe care au trebuit să îl prepare a fost format din borș de peste, plachie de pește și salam de biscuiți.

După degustarea de către juriu a fiecărui fel de mâncare pe primul loc s-a clasat echipa Serviciului de Acțiuni Speciale, locul al doilea a fost ocupat de Poliția Municipiului Buzău și locul  trei de Poliția municipiului Râmnicu Sărat. Astfel echipa Poliției municipiului Buzău, câștigătoare a celorlalte ediții a fost „bătută” de mascați.

După festivitatea de premiere polițiștii îmbarcați în mașini au mers la ulmeni unde au oferit mâncarea bptrânillor din Asezământul Social al Fundației Sf. Sava.

Totodată, în acest an mai mulți polițiști au mers la Ulmeni unde pe terenul instituției de ocrotire socială au plantat răsaduri și semințe puse la dispoziție de  Stațiunea de Cercetare Legumicolă Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.