UPDATE: Potrivit martorilor, convoiul era format dintr-o mașină a Poliției urmată de una a MApN, duba care transporta vaccinurile și o mașină a Jandarmeriei. Pe raza localității Poșta Câlnău, mașina Poliției ar fi semnalizat un autoturism condus de o șoferiță să tragă pe dreapta pentru a face loc convoiului iar aceasta s-a speriat și a frânat brusc. Mașina Poliției a reușit să depășească autoturismul, mașina MAp.N a reușit să oprească la fel ca și autoutilitara cu vaccinuri în timp ce mașina Jandarmeriei care închidea coloana a lovit ușor duba care transporta vacccinurile. În urma impactului încărcătura nu a fost afectată iar convoiul și-a continuat traseul. Duba care transporta vaccinurile s-a ales cu câteva îndoituri la caroserie iar mașina Jandarmeriei cu bara de protecție fisurată.

Autoutilitara transporta de la București către Iași vaccinuri anticovid de la Pfizer, Astra-Zeneca și Moderna care erau duse către depozitul regional din Iași de unde urmează să fie distribuite în zona Moldovei.

 

 

O mașina încărcată cu vaccinuri anti-Covid care mergea de la București către Iași a fost implicată într-o tamponare la Poșta Câlnău. Mașina care transporta dozele de vaccin avea antemergător iar o mașina a Jandarmeriei  a intrat în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier au fost pagube materiale însă vaccinurile au rămas intacte și  convoiul și-a continuat traseul către Iași.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.