Autospeciala de descarcerare a ISU Buzău a fost făcută praf de o șoferiță care nu a acordat prioritate mașinii care se afla în misiune, îndreptându-se spre locul unui accident cu 3 mașini implicate.
Potrivit Poliției, accidentul a avut loc la intersecția Bulevardului 1 Decembrie cu Bulevardul Unirii. Mașina de descarcerare se îndrepta spre un accident, având semnalele acustice și luminoase, în funcțiune, când a fost lovită în plin de un SUV Suzuki.

”Din primele verificări efectuate la evenimentul rutier înregistrat la intersecția bulevardului 1Decembrie cu bulevardul Unirii se pare că o femeie de 57 de ani din Costești care se deplasa cu un turism pe bulevardul Unirii către Ploiești a intrat în coliziune cu o autospecială de descarcerare care se afla în misiune și ar fi pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului, șoferița a necesitat îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă. ”, a transmis IPJ Buzău.
Menționăm că descarcerarea se îndrepta spre un accident provocat, se pare, de fostul viceprimar Fănică Bârlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.