Au început examenele pentru completarea echipei manageriale de la Spitalul Județean Buzău. După ce, recent, în fruntea unității medicale a trecut, cu acte în  regulă, medicul Doru Nicolescu, acum este rândul celorolalți aspiranți la funcții de conducere în spital să demonstreze că au cunoștințele necesare și că vin cu un proiect serios pentru a face față posturilor pe care au de gând să le ocupe.

Seria concursurilor a fost deschisă astăzi de candidatul la funcția de director medical al unității spitalicești, medicul Ion Drăghici, cel care s-a aflat și până acum în acest post. Drăghici a susținut astăzi proba teoretică, după care a prezentat comisiei de examinare proiectul de management cu care are de gând să porneasca la drum.

Concursurile vor urma joi când vor fi testați candidații la posturile de director financiar contabil și director de îngrijiri medicale. Concurența nu este prea mare nici pe aceste locuri. Pentru funcția de director economic candidează o singura persoană, economistul  Laura Pirnog cea care se afla și înainte în acest post,  în timp ce la funcția de director de îngrijiri medicale aspiră două candidate-Rodica Vlad, actualul director și Emilia Cârjan, asistent în cadrul Unității de Primire Urgențe.

Rezultatele examenelor sunt așteptate până la finele săptămânii curente, comisia de examinare fiind constituită din directorul DSP Buzău, medicul Venera Acsinte, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Colegiului Medicilor şi ai sindicatului Sanitas, reprezentat de Corina Donescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.