Medicul ortoped Ion Japie, implicat sâmbătă intr-un accident de circulaţie la Spătaru și care a fost transferat duminică la Spitalul Floreasca din Capitală, a fost operat de medicii bucureșteni. Potrivit unor surse medicale, în prezent starea lui este bună, însă va rămâne sub supraveghere o perioadă, pentru a nu apărea complicaţii. Medicul Ion Japie s-a ales în urma accidentului din week-end cu multiple leziuni: ruptură de diafragmă, traumatism toraco-abdominal cu contuzii pulmonare şi fracturi costale. În același accident, a fost rănită și soția lui, medic oftalmolog. Ea a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, cu fractură de claviculă stânga fără deplasare, fiind externată deja de la Spitalul Judeţean. Femeia a plecat spre Bucureşti, pentru ca împreună cu cei doi copii, stabiliţi în Bucureşti, să-i fie alături medicului buzoian.

Reamintim, medicul ortoped, Ion Japie  a fost rănit sâmbătă seară într-un accident rutier înregistrat în localitatea Spătaru, pe șoseaua europeană. Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, în momentul în care medicul a ieșit de pe o uliță pe DN 2 E 85, fără să se asigure. În acel moment, mașina în care se afla specialistul ortoped de 58 de ani însoțit de soție a fost lovită de o autoutilitară condusă de un bucureștean de 30 de ani.
Din cauza stării grave în care se afla, Ion Japie, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD duminică dimineață.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.