Concursul pentru ocuparea postului de șef Serviciu Aprovizionare din Spitalul Județean Buzău se dovedește a fi un hop de netrecut pentru aspiranții la această funcție.
Postul a fost scos la concurs pentru a doua oară în ultima vreme, însă în continuare nimeni nu reușește să treacă de probele impuse de conducerea celui mai mare spital din județ.
La examenul care a avut loc zilele trecute, s-au înscris cinci candidați. Toți au trecut de analiza dosarelor, însă de netrecut s-a dovedit a fi examenul scris.
Unul dintre candidați s-a speriat atât de tare încât n-a mai venit la examen, iar ceilalți patru au picat.
Ei ar fi trebuit să aibă un minim de 70 de puncte pentru a fi declarați admiși, însă nici unul nu a reușit să rezolve problemele și să obțină acest punctaj. Cel mai bun rezultat a fost de 61, 67 de puncte, obținut de Mariana Carmen Tudor.
Prezența Marianei Carmen Tudor la examenul de la Spitalul Județean Buzău ridică însă alte probleme. Aceasta este consilier județean ALDE și, culmea, face parte, chiar dacă numele ei nu este trecut pe site-ul unității sanitare, din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău, care a scos la concurs postul pentru care ea s-a înscris la examen.
Înscrierea sa este legală, însă moral, Mariana Tudor nu avea ce să caute la un asemenea concurs.
”Dacă doamna Mariana Tudor va lua concursul, va trebui să-și dea demisia în 15 zile din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău iar atunci când managerul va merge cu proiecte ale spitalului în Consiliul Județean, dumneaei va trebui să se abțină de la vot”, a declarat recent Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.
Cum Mariana Tudor a obținut cel mai bun rezultat la concursul organizat de Spitalul Județean Buzău pentru postul de șef Serviciu Aprovizionare nu este exclus să depună contestație.
Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Buzău, contestațiile pot fi depuse până luni, la ora 12.00, la registratura unității.
Mariana Carmen Tudor a fost desemnată membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău în luna iulie a anului 2012 printr-o hotărâre de Consiliu Județean.

1 COMENTARIU

  1. […] Concursul pentru ocuparea postului de șef Serviciu Aprovizionare din Spitalul Județean Buzău se dovedește a fi un hop de netrecut pentru aspiranții la această funcție. Postul a fost scos la concurs pentru a doua oară în ultima vreme, însă în continuare nimeni nu reușește să treacă de probele impuse de conducerea celui mai mare spital din județ. La examenul care a avut loc zilele trecute, s-au înscris cinci candidați. Toți au trecut de analiza dosarelor, însă de netrecut s-a dovedit a fi examenul scris. Unul dintre candidați s-a speriat atât de tare încât n-a mai venit la examen, iar ceilalți patru au picat. Ei Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.