Preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de mulţumire tuturor alegătorilor care au ieşit la vot duminică şi care au votat PSD.

Mulţumesc în primul rând buzoienilor care au avut încredere în PSD şi în proiectele noastre, tuturor celor care ne-au demonstrat acest lucru prin votul acordat şi, nu în ultimul rând, şi celor care nu ne-au votat.
Îi felicit pentru rezultatul obţinut pe domnul Constantin Toma, pe domnul Petre Neagu, pe toţi primarii, consilierii locali şi judeţeni, le urez succes şi putere de muncă pentru a-şi putea duce la îndeplinire proiectele prezentate alegătorilor.
Orizontul de aşteptare este foarte mare şi avem o responsabilitate enormă prin acest angajament pe care ni-l asumăm astăzi. Vom trece direct la treabă şi sunt ferm convins că fiecare primar se va implica total şi imediat în activităţile administrative specifice.
Nici pe plan politic nu vom întrerupe lupta, ţelul nostru fiind obţinerea unei guvernări cel puţin la fel de bună precum guvernarea PSD condusă de domnul Victor Ponta.
Mulţumesc încă o dată echipei de campanie, membrilor noştri de partid, voluntarilor, colaboratorilor şi tuturor celor implicaţi, oameni care ne-au sprijinit şi ne-au fost alături în toată această perioadă.

Ion-Marcel Ciolacu
Preşedinte PSD Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.