Pentru Gloria Buzău, echipă care în prima parte a campionatului a adunat doar zece puncte fiind codaşa seriei I, returul se anunţă unul extrem de dificil. Cum gruparea din Crîng pare ,,condamnată” la retrogradare, antrenorul Mihai Ciobanu susţine că un prim obiectiv este îndeplinirea baremului. Astfel, în această perioadă conducerea clubului împreună cu tehnicianul caută soluţii pentru întărirea lotului, inclusiv cu jucători care au mai evoluat la Buzău. Unul dintre numele vehiculate este şi cel al mijlocaşului Ciprian Ursu plecat în vara trecută la C.S.Otopeni.
,,Nu ascund faptul că mai ţin legătura şi cu alţi jucători care au mai fost la Gloria şi au lăsat o impresie bună. Vrem să ne ajutăm reciproc până la sfârşitul acestui campionat. Sigur că am insistat ca jucători tineri care pot încerca performanţa şi mă refer la Sîrbu, Corcoveanu, Berceanu, Ţabără, R.Tudor, Spătaru să constituie nucleul de bază. Unul pe care să-i grefăm pe cei trimişi aici de diverse cunoştinţe din lumea fotbalului sau cluburi iar până la plecarea în cantonament sperăm să avem un lot cât de cât stabil”, a precizat antrenorul Mihai Ciobanu.
Acesta a adăugat că având în vedere numărul mic de puncte acumulate în tur va fi foarte dificil ca Gloria Buzău să se salveze de la retrogradare.
,,Asta nu înseamnă că trebuie să ne lamentăm şi să băgăm capul în nisip ca struţul”, a încheiat tehnicianul grupării din Crîng.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.