Zi de militar09
Tinerii care își doresc o carieră de ofițer militar pot merge până pe 22 mai la Biroul de informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean care se va ocupa de recrutarea candidaților pentru instituțiile militare de învățământ superior. Pentru anul școlar 2015-2016 sunt disponibile, conform planului de școlarizare, nu mai puțin de 429 de locuri din care peste 60 se adresează reprezentantelor de sex feminin.
Astfel, sunt disponibile 5 locuri la Universitatea Națională de Apărare„Carol I” București, 190 de locuri din care 27 destinate fetelor la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, 78 de locuri din care 14 pentru fete la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, 37 de locuri din care 4 pentru fete la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” de la Constanța, 80 de locuri din care 14 pentru fete la Academia Tehnică Militară București și 39 de locuri destinate atât băieților cât și fetelor la Institutul Medico Militar.
Tinerii care își doresc o carieră militară nu trebuie sa aibă mai mult de 26 de ani(24 de ani pentru aviatori) împliniți în anul 2015 și să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat sau să facă dovada absolvirii liceului și a promovării examenului de bacalaureat.
Detalii suplimentare pot fi obținute de cei interesați la sediul Biroului de informare-recrutare situat în strada Unirii nr 140 lângă Biblioteca Județeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.