Videoconferinta
Prefectura Buzău trebuie să întocmească o centralizare cu contractele de deszăpezire încheiate la nivelul Drumurilor Naționale, Consiliului Județean și Unităților Administrativ Teritoriale de pe raza județului pe care trebuie să o afișeze pe site-ul instituției. Măsura a fost dispusă de noul ministru al Administrației și Internelor, Peter Tobă, care a dat termen până miercuri ca documentul să fie prezentat public.
Prefectura Buzău a transmis solicitarea atât către Consiliul Județean și secția de Drumuri Naționale cât și către primăriile din județ, explicând ce date trebuie să conțină lista.
„Denumirea firmei contractante, valoarea de contract, zonele acoperite, timpi de reacție, zone de intervenție, timpi de acțiune și termenii contractului. În ceea ce privește Drumurile Naționale sunt acoperite două loturi și singurul drum neacoperit este DN10 de la Buzău la Siriu dar aici CNADNR a luat măsura dislocării unor utilaje până la momentul în care în urma negocierii va fi semnat un contract cu o firmă privată”, a declarat prefectul George Sava.
Pe de altă parte, prefectul județului Buzău s-a arătat îngrijorat de faptul că directorul Direcției Agricole Buzău nu a răspuns unei solicitări a Prefecturii prin care trebuia să prezinte un inventar al tuturor utilajelor agricole, în special tractoare, cu mai mult de 100 de cai putere care au montate lame pentru intervenția în zone greu accesibile, astfel încât la nivel județean să se știe pe ce utilaje se poate conta în caz de nevoie în fiecare comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.