Nicu BANICIOIU

Ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, martor al tragediei de la Limpeziș a declarat vineri seară că cele două surori accidentate se aflau pe trecerea de pietoni când au fost lovite de un TIR.
”Bănuiesc că avea viteză, era și ploaie, șoseaua era aglomerată. Cele două fete se aflau pe trecerea de pietoni. Am ajuns acolo după câteva minute de la producerea accidentului. Am apucat să-i acord primul ajutor fetiței mai mici. Dacă s-ar fi început manevrele mai devreme ori dacă în același timp și sora mai mare avea parte de același tratament, poate altfel ar fi stat lucrurile” a declarat Bănicioiu.
Ministrul Tineretului a adăugat că i s-a părut o veșnicie timpul care s-a scurs de când a ajuns la locul accidentului și până la sosirea ambulanțelor, însă personalul de pe Salvare ar fi făcut tot ce a fost omenește posibil pentru cele două fetițe.
” Mi s-a părut foarte mult, dar judecând, acum, la rece, e un timp mult mai bun decât ce era în anii trecuți când aveam situații de genul acesta iar ambulanța venea și după 50 de minute. Venea practic degeaba, se plimba. Am resuscitat ambele fetițe, întâi pe cea mică, dar din păcate una nu a supraviețuit. Era mult prea gravă starea ei”, a mai spus Bănicioiu.

De menționat că Nicolae Bănicioiu este de profesie medic stomatolog.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.