Liberalii buzoieni și-au fixat țintele pentru alegerile locale. Ei își propun obținerea a cel puțin 40 de administrații la alegerile de anul viitor. Anunțul a fost făcut, ieri, de vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, care a precizat că pe lângă primarii actuali,  PNL își propune obținerea a încă 8 primării din județ dar și a funcției de președinte al Consiliului Județean.
” Suntem în plin proces de organizare a alegerilor locale și nu vă ascund că ne propunem să obținem cel putin 40 de primari și, bineînțeles, funcția de președinte al Consiliului Județean”, a precizat vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
Pentru obținerea acestui deziderat, organizația județeană a PNL Buzău a început deja repoziționarea oamenilor în funcții cheie, pentru a se ocupa din timp de organizare astfel încât  obiectivul propus să poată fi dus îndeplinit.  Astfel, conform vicepreședintelui Organizației Județene a PNL, au primit noi sarcini organizatorice  Geta Burducea și Bebe Ionescu.
”Noul secretar coordonator al filialei județene a PNL Buzău este doamna Geta Burducea care va renunța la funcția de președinte al Organizației Municipale. Până la organizarea de alegeri, domnul Dorin Bădulescu se va ocupa interimar de Organizația Municipală în timp ce domnul Constantin Ionescu va fi vicepreședintele de organizare de la Municipiu”, a declarat senatorul Cristi Bîgiu.
Chestionat în legătură cu localitățile pe care le are în vedere pentru a fi câștigate de primari liberali, senatorul Cristi Bîgiu a refuzat să dea mai multe detalii, mulțumindu-se să spună doar că vor fi ”din județul Buzău”.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.