Ramnic Spital
Mister în cazul decesului femeii de 40 de ani, mamă a 12 copii, care a pierit, săptămâna trecută, în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. În urma necropsiei efectuate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Buzău, legiștii nu au putut stabili cauza morții femeii, originară din județul Vrancea.
Pe certificatul de deces, legiștii au scris după necropsie: ”moarte de etiologie necunoscută. împrejurări neprevăzute”, probe pentru elucidarea cauzelor morții fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală.
Între timp, familia răposatei a depus plângere la POliție iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. După rezultatul necropsiei, polițiștii au
înaintat Parchetului dosarul pentru o soluție legală.
Reamintim, săptămâna trecută, o femeie de 40 de ani din județul Vrancea a murit în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, la scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al 12-lea copil. Femeia a fost adusă la spital cu tensiune foarte mare, după cum susțin medicii, a fost băgată imediat în sala de operație, unde i-a fost făcută cezariană.
La scurt timp după ce a născut un băiețel sănătos, femeia a suferit o hemoragie iar medicul a băgat-o din nou în sala de operație, pentru a-i opri sângerarea puternică.
Ulterior, vrânceanca a decedat. Soțul femeii spune că aceasta a fost sănătoasă, a născut natural și fără probleme 11 copii și nu era cunoscută cu nici o afecțiune, neavând nici o zi de spitalizare.
Omul dă vina pe medicul care s-a ocupat de femeie și spune că totul s-a produs din cauza neglijenței și neprofesionalismului de care a dat dovadă cadrul medical.
După această tragedie, și conducerea Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demarat o anchetă, concluziile inițiale că s-au respectat toate protocoalele stabilite în astfel de situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.