Noul an şcolar începe cu o veste bună, pe lîngă multe alte ştiri proaste referitoare la elevi care şi anul acesta vor învăţa în condiţii improprii, în spaţii improvizate, fără apă curentă ori cu toaletă în curtea şcolii.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Buzău, profesorul Dumitru Ene, în această dimineaţă, toţi elevii din judeţ de clasă pregătitoare au fost primiţi în mobilierul adecvat, confecţionat pe statura lor. Problema mobilierului şcolar a fost rezolvată pe ultima sută de metri, mai precis, în week-end, după ce la finele săptămînii, exista temerea că băncuţelele şi scăunelele pentru cei mai mici dintre şcolari nu vor ajunge în unităţi de învăţământ din localităţi precum Năeni, Breaza, Glodeanu Sărat ori Glodeanu Siliştea dar şi la şcoala numărul 2 din Buzău.

„Am reuşit achiziţionarea mobilierului adecvat acestor clase aşa încât în cele 219 clase zero, 146 omogene şi 73 simultane, elevii vor găsi mobilier nou, clase didactice formate, cu stagiu de formare  parcurs. În week-end au fost aduse ultimele seturi de mobilier dar şi un transport de material didactic pentru aceste clase”, a declarat în această dimineaţă şeful IŞJ Buzău, Dumitru Ene.

 

C.D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.