Mobilizare impresionantă a social democraților buzoieni pentru mitingul de sâmbătă din Capitală, îndreptat împotriva abuzurilor din justiție. Circa 4000 de oameni vor lua calea Bucureștilor, îmbarcați în autobuze, microbuze sau mașini personale.
De la Buzău vor pleca pe tot parcursul zilei, pentru a ajunge în timp util la București, mitingul urmând a avea loc la ora 20.00, un număr de 40 de autocare, 5 microbuze și 400 de mașini personale. În total, 4000 de buzoieni, membri PSD și simpatizanți, au fost mobilizați pentru acțiunea de sâmbătă seară.
Printre mașinile închiriate de organizația județeană a PSD Buzău, se află și 18 autobuze aparținând Transbus. Conducerea societății aflate în subordinea Consiliului Local Municipal dă asigurări că închirierea celor 18 autobuze nu va afecta transportul public în municipiu, dat fiind că e program de week end iar numărul autobuzelor care circulă e mai mic ca într-o zi normală de lucru.
Plecarea spre Capitală a protestatarilor de la Buzău se va face pe tot parcursul zilei, în funcție de cât de departe e de București fiecare localitate în parte. Cei mai mulți protestatari vor pleca de la ieșire din oraș, din zona patinoarului, în jurul orei 15. 30.
Protestatarii de la Buzău vor fi îmbrăcați în alb, aceasta fiind recomandarea venită de la Centru iar cei care vor pleca cu autocarele și cu microbuzele vor primi din partea filialei sandvișuri, apă și cafea.
Protestul PSD va avea loc la ora 20.00. Protestatarii se vor întoarce acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.