Deputatul Gabriel Avrămescu anunță că modificarea Codului Administrativ reprezintă o  nouă prioritate legislativă în sesiunea parlamentară care va debuta în toamnă. În acest sens deputatul buzoian a convocat marți la discuții reprezentanți a Primăriilor din județ, ai Prefecturii și Consiliului Județean.

„În noua sesiune parlamentară, care va începe la 1 septembrie, una din prioritățile mele legislative va fi modificarea Codului Administrativ. Tocmai din acest motiv am participat la o primă discuție cu primari din județul Buzău, reprezentanti ai Asociației Comunelor, cu prefectul județului, Daniel Țiclea și cu secretarul județului.

Mă bucur că la această discuție au participat primari de la toate partidele. Este momentul să ne punem la masă, să analizăm care sunt problemele cu care se confruntă cei din aparatul administrativ și să vedem cum putem îmbunătăți legislația.

Vom continua discuțiile de acest fel și sper ca la următoarele întâlniri să participe nu doar reprezentanți ai autorităților locale, dar și profesioniști din domeniu”, a scris pe Facebool liberalul buzoian.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.