Aventura buzoienilor care trebuiau să aștepte câte o lună doar pentru a-și depune documentele necesare eliberării unui pașaport a luat sfârșit. De joi, Serviciul de Pașapoarte revine la programul obișnuit de lucru iar buzoienii care au nevoie de un pașaport își pot depune documentele în aceeași zi în baza bonului de ordine eliberat de automatul aflat la întrarea în sediul serviciului.
Decizia Prefecturii vine după ce, în ultimele zile , cererea de pașapoarte a scăzut iar dintre persoanele programate cu mult timp înainte au fost zeci de neprezentări.

„Începând cu data de 22.09.2016, accesul la ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Buzău se realizează exclusiv în baza bonurilor de ordine eliberate de aparatul destinat special acestui scop, din holul clădirii. 21.09.2016 este ultima zi în care depunerea documentelor pentru obţinerea paşapoartelor se efectuează în baza unei programări”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.