Primăria municipiului Buzău refuză să pună piciorul în prag și să interzică odată amplasarea tabelor improvizate din cartoane, folii și cârpe pe strada Cuza Vodă în perioada sărbătorilor. Tot mai mulți buzoieni sunt nemulțumiți de halul în care ajunge să arate centrul orașului, practic cea mai circulată arteră pietonală din oraș pe perioada sărbătorilor.

Deși an de an Primăria amenajează în centrul municipiului căsuțe de lemn pentru vânzarea de produse tradiționale, doar câteva sunt deschise pe perioada așa zisului Târg de Crăciun multe rămânând neutilizate. În tot acest timp, pe strada Cuza Vodă se amenajează zeci de tarabe improvizate din folii, carpe și cartoane iar mizeria este una din ce în ce mai greu de suportat într-un oraș care se vrea european.

Fotografiile de mai sus au fost primite pe adresa redacției și au fost postate de autori în mai multe grupuri pe Facebook. Postările au strâns comentarii care de care mai diverse nota unanimă fiind aceea că un asemenea comerț nu este deloc potrivit pentru pretențiile pe care Buzăul le are.

Am solicitat în acest sens un punct de vedere al municipalității însă acesta nu a putut fi obținut până la ora redactării acestei știri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.