Adi PETRE
A mai rămas o săptămână până la alegerea unui nou vicepreședinte al Consiliului Județean în locul lăsat vacant de Cristinel Romanescu. Lunea viitoare, în ultima zi calendaristică de vară, aleșii județeni vor trebui să stabilească prin vot cine va fi următorul vicepreședinte al deliberativului județean. Cu siguranță,cele mai mari șanse le au reprezentanții PSD, însă și aici lucrurile nu s-au tranșat deocamdată. Se vorbește așadar despre o posibilă revenire în fruntea forului județean a consilierului Ștefan David, numit recent adjunct la DGASPC, însă tot la fel de bine locul ar putea fi ocupat de social-democratul Adrian Petre, creditat cu șanse reale la bursa zvonurilor din Consiliul Județean.
Pe de altă parte, în cursă s-ar putea înscrie și Gheorghe Vlase, care a mai vrut să ocupe postul de vice al deliberativului județean în acest mandat, solicitând atunci ajutorul președintelui Cristi Bîgiu în schimbul unei colaborări pe care acesta ar fi obținut-o de la PLR, formațiune politică pe care Vlase o conducea la momentul respectiv.
De asemenea, posibilă, de dragul jocului democratic, dar cu șanse destul de mici de realizare, ar fi o candidatură din partea noilor liberali, uniți în cuget și simțiri după înlăturarea lui Romanescu din fruntea partidului și a Consiliului Județean.
Până luni, însă, discuțiile sunt în toi, la fel ca și negocierile care vor trebui să ajungă la un consens înainte de debutul ședinței ordinare a lunii august a Consiliului Județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.