Spital Judetean Buzau
Spitalul Județean Buzău caută specialiști pentru angajare. Potrivit site-ului unității medicale, sunt libere două posturi de statisticieni medicali debutanți care să lucreze la Serviciul Statistică medicală dar și un post de psiholog practicant pentru secția ATI. Concursurile sunt programate pe data de 25 februarie iar termenul limită de înscriere la examen este 13 din această lună.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale de înscriere respectiv să aibă cetăţenia română sau cetăţenia altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European, domiciliul în România, să cunoască limba română, scris si vorbit, vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exerciţiu, o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, îndeplineşte condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, nu a fost condamnat definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau in legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei in care a intervenit reabilitarea.
Condiţiile specifice de participare la concurs pentru postul de psiholog practicant sunt diploma de licenţă în specialitate, atestat de liberă practică privind exercitarea profesiei de psiholog eliberată de Colegiul Psihologilor din România şi o vechime minimă de un an ca psiholog stagiar. Pentru statistician medical debutant este cerută diploma de studii medii, un certificat de absolvire a cursului de formare operatori introducere, validare şi prelucrare date pe microcalculatoare,compatibile IBM-PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.