asistete spital

Nici nu s-au calmat bine spiritele în Spitalul Județean Buzău, după declanșarea grevei de avertisment săptămâna trecută, și deja halatele albe s-au inflamat din nou. Personalul sanitar nu și-a primit tichetele de masă aferente lunilor octombrie și noiembrie și nici nu are vreo știre că ar urma curând să beneficieze de drepturile cuvenite.
Potrivit liderului Sanitas Buzău, asistent Mariana Munteanu, oamenii sunt extrem de mâhniți că nu și-au primit tichetele de masă și sunt dispuși să pună în scenă noi proteste, la nivelul Spitalului Județean, dacă nu vor promisiuni certe din partea patronatului că bonurile le vor fi virate. Conform sursei citate, cadrele medicale au primit deja chestionare prin care sunt îndemnate să spună ce e de făcut pentru a-și primi drepturile. O adresă a fost transmisă și conducerii unității spitalicești, însă cum nu sunt bani, nici noul manager nu poate face prea multe.
Contactat de Observatorul Buzoian, președintele Consiliului de Administrație al spitalului, Laurențiu Gavrilă, a confirmat existența restanțelor la tichetele de masă către personalul medical, exprimându-și speranța ca măcar de sărbători oamenii să primească bonurile de masă.
„A apărut o problemă din urmă cu două luni de când banii pe tichetele de masă trebuie plătiți în avans și cum banii care trebuie sa vină de la buget sunt o problemă în aceste vremuri s-au creat întârzieri. Noi sperăm oricum ca situația să se rezolve până în sărbătorile de iarnă și oamenii să își primească bonurile”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al spitalului, Laurențiu Gavrilă.

1 COMENTARIU

  1. Eu n-am primit tichetele de masa de 45 de luni si sunt extraordinar de mahnit. Mai ales ca o sa vin cu mama la spital si nu stiu ce-o sa pun in buzunarele personalului medical. Dar ma descurc eu, o sa recurg tot la bancnote sau sapunuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.